• ActivFood

SPECULAAS ROTSJES


Afgelopen weekend is de Sint weer aangekomen in ons land. Hoog tijd dus om iets lekkers te maken in het Sinterklaas thema. Deze speculaas rotsjes zijn super easy te maken en je kunt er oneindig mee variëren. Vandaag heb ik twee verschillende varianten voor je. De één is met karamel zeezout en de ander is met melk hazelnoot! Ze zijn heerlijk dus ze zijn op voordat je het weet.


Karamel Zeezout Rotsjes

Ingrediënten voor 12 rotsjes:

- 100 g schuddebuikjes

- 200 g Tony's Chocolonely Karamel Zeezout

Bereidingswijze:

- Bekleed een bord met bakpapier

- Smelt de chocolade au bain marie

- Meng de schuddebuikjes door de gesmolten chocolade

- Maak met een lepel kleine rotsjes en leg deze op het bord

- Zet de rotsjes in de koelkast voor ongeveer een uur

- Eetsmakelijk!

Melk Hazelnoot Rotsjes

Ingrediënten voor 12 rotsjes:

- 100 g schuddebuikjes

- 200 g melk hazelnoot chocolade

Bereidingswijze:

- Bekleed een bord met bakpapier

- Smelt de chocolade au bain marie

- Meng de schuddebuikjes door de gesmolten chocolade

- Maak met een lepel kleine rotsjes en leg ze op het bord

- Zet de rotsjes in de koelkast voor ongeveer een uur

- Eetsmakelijk!

#Foodblog #ActivFood #chocolade #speculaas #schuddebuikjes #tony39schocolonely #Sinterklaas #Sweet #Hazelnoot