• ActivFood

MIJN WEEK IN FOODFOTO'S #2

Bijgewerkt: 30 jan 2019


Het is weer tijd voor een mijn week in foodfoto's deel 2! Afgelopen week was een drukke, maar leuke week. Mijn vriend was jarig, het was hemelvaart, we gingen lekker een weekendje weg en het was moederdag. Kortom een week vol lekker eten. Daardoor is deze week weer wat strenger! We moeten tenslotte weer bijna in bikini...haha. Kijk mee naar mijn week in foodfoto's! Veel kijk plezier.

De week begon op dinsdag met twee crackers met aardbeienjam en kaas. Daarnaast een glas water. Een beetje saai wel, maar makkelijk als je een drukke dag hebt.


Tijdens de lunch had ik twee zachte bollen met rosbief en wat rucola. Het was heerlijk weer die dag dus hebben we lekker in de tuin gegeten.


Woensdag was het feest! Mijn vriend was namelijk jarig. Ik had een citroen kokos cheesecake gemaakt en een carrot cake. Verder hadden we niet hele bijzondere hapjes gemaakt, maar een bittergarnituur doet het altijd goed! Door de verjaardag aten we makkelijk. Namelijk de Sonja Bakker koolsalade. Heel erg lekker!Donderdag was het natuurlijk Hemelvaart. Er is dan altijd markt bij ons in het dorp. Je kon genoeg lekkere dingen eten op de markt en dat hebben wij dus gedaan. Helaas ben ik vergeten om foto's te maken, had nogal honger haha. Maar mijn favoriete Vietnamese kraam stond ook op de markt. Zij maakt de lekkerste dingen. Van loempia's tot gestoomde broodjes met tofu of kip. Echt een aanrader om een keer wat te proberen. Ze staat elke donderdag op de markt in Broek op Langedijk. Het heet Viêt Nyam Nyam.


Nog meer leuk nieuws! Er is namelijk een nieuw familielid geboren. Daar moesten wij natuurlijk even langs om hem te bewonderen. We kregen een lekker stuk cake met uiteraard blauwe muisjes. Toen we weer thuis waren hadden we niet heel veel zin meer om te koken. Dus hadden we sushi besteld. Love it!


Het houdt niet op met de sushi. Want die dag erna gingen wij bij vrienden zelf sushi maken. Zie hier het resultaat. Lekker met avocado, komkommer en een beetje mayonaise. Ohja en dat blaadje vonden wij net wat mooier voor de foto, haha.


Zaterdag was een lekker druk ochtendje. Ik had namelijk een verrassing gepland voor mijn vriend. Hij dacht dat we voor zijn verjaardag uit eten zouden gaan, maar stiekem had ik een weekendje weg geregeld. Er was niet heel veel keuze meer voor dit weekend omdat veel al vol zat. Daardoor ben ik uiteindelijk terecht gekomen in Oudewater. Een super leuk oud stadje waar wij ook weer genoeg lekkers hebben gegeten (en gedronken..)


Het was mega lekker weer dus leek het ons wel leuk om met een rondvaartboot de stad te verkennen. Nadat we weer terug waren van de boottocht hebben we een lekker ijsje gehaald. Ik had een bolletje kokos. Eigenlijk neem ik altijd een bakje in plaats van een horentje. Wie vindt een bakje nog meer fijner?


Daarna zijn we op een terras gaan zitten waar we deze bitter en bieterballen hadden besteld. Ohja en wat wijntjes.

Die avond gingen we eten bij 3 keuken & bar in Oudewater. Je kunt daar een 6 gangen verrassingsmenu kiezen voor 29,50. Wat was dit lekker! Mocht je ooit in Oudewater zijn dan is dit echt een aanrader. Vooral die pasta met truffel was zoooo lekker.

Als dessert hebben we samen een kaasplankje gedeeld.


We verbleven in een appartement wat hoort bij Brasserie Joia. Een super mooi en schoon appartement. We konden ontbijten in het restaurant. Daar kregen we yoghurt met rood fruit en kokoscrumble en flatbread met carpaccio en een gepocheerd ei met spinazie. Heel erg lekker.Zondag was het moederdag dus gingen wij langs bij mijn ouders. Daar bleven we eten en gingen we lekker gourmetten.

Toen was de week weer om en zijn we weer lekker naar huis gegaan. Ik hoop dat jullie het weer een leuke 'mijn week in foodfoto's' vonden. Dit was natuurlijk wel een bijzondere week qua eten. Het is niet zo dat elke week er zo uit ziet. Dat zou ook niet best zijn voor de lijn! Bedankt voor het kijken en tot de volgende 'mijn week in foodfoto's'.

#ActivFood #Blog #Foodblog #Blogpost #Catering #Langedijk #Heerhugowaard #Eten #Foto39s #Diary #Citytrip #Aanrader #City #Hotspot

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven