• ActivFood

EEN STEVIG ONTBIJT MET HÜTTENKWARK & ARIE BOOMSMA

Bijgewerkt: 22 jan 2019


Zaterdag 1 december was het zover. Ik mocht ontbijten samen met Arie Boomsma (oké en nog 14 andere mensen haha). Het event begon om 09:00 uur en vond plaats in de nieuwe Vondelgym in Amsterdam Zuid. Het was even een zoektocht om het te vinden, maar ik was er gelukkig op tijd. Bij binnenkomst heb ik mij natuurlijk eerst aan iedereen voorgesteld. Daarna kreeg ik een sportshirt van Hüttenkwark die ik mocht gaan aantrekken in de kleedruimtes. Oké en hier sloeg de paniek een beetje toe want naast de deuren van de kleedkamers hingen bordjes met XX en XY..... Oh shit welke was ook alweer de vrouw. Dus ik heel nonchalant op mijn telefoon net doen alsof ik het heel druk had, maar stiekem was ik gewoon even aan het opzoeken welk teken er voor vrouw stond. Het zal de spanning wel geweest zijn zullen we maar zeggen. (XX is voor vrouwen mocht iemand er ooit komen haha)


De lange tafel was mooi gedekt en iedereen kon zijn/haar plaats herkennen aan de naambordjes die er lagen. Er stonden allerlei toppings op tafel waarmee we ons Hüttenkwark ontbijt konden vullen. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik best een beetje opzag tegen de structuur. Hüttenkäse kon ik, dat heeft een korrelige structuur en dat gemixt met kwark. Ik wist het nog niet. Maar ik was echt positief verrast. Het smaakte heel erg lekker en ook de structuur vond ik aangenaam.


Zie hier het resultaat van mijn ontbijtbowl.Na het gezellige ontbijt was het tijd voor foto's. Uiteraard hebben we een leuke groepsfoto gemaakt en was er ook tijd voor individuele foto's met Arie.Na alle foto's kregen we een rondleiding door de nieuwe Vondelgym in Amsterdam Zuid. De vestiging in zuid is de derde Vondelgym die erbij is gekomen. Ook hebben ze nog een vestiging in Amsterdam Oost (Wibautstraat) en Amsterdam West (Overtoom). Bij binnenkost zie je meteen de bar die super mooi is aangekleed. Hoe leuk zijn die lampen?


De gang naar de beruchte kleedkamers met de XX en XY borden is ook heel gaaf. Je Krijgt een beetje het gevoel alsof je door een tunnel loopt voordat je het veld op moet bij een grote voetbalwedstrijd. Uiteraard hebben we ook nog even de loopband uitgetest die je zelf moet aanrennen.Na de rondleiding was het tijd om te sporten. We kregen een workout van Arie en Ronny van de Ven. De workout begon met een pittige warming up. Waarbij ik bij mijzelf dacht 'als dit alleen al de warming up is'.


Na de warming up begon de circuittraining. In kleine groepjes deden we een aantal stationnetjes met leuke afwisselende oefeningen. Het enthousiasme van Arie en Ronny werkte aanstekelijk want iedereen ging echt tot het gaatje. Om even aan te geven hoe pittig de training was, vijf dagen later voelde ik nog de spierpijn. Maar het was echt een hele leuke en inspirerende workout.


Om de dag helemaal goed af te sluiten kregen we ook nog allemaal het boek 'Fit' van Arie mee naar huis. Zeker een aanrader als bijvoorbeeld een leuk kerstcadeau.


Ook mochten we nog wat bakjes Hüttenkwark mee naar huis nemen en toen was deze leuke ochtend helaas alweer voorbij.


Alles was onwijs goed geregeld, zeker een ochtend om niet snel te vergeten. Super leuk dat ik bij dit Hüttenkwark event aanwezig mocht zijn. Hopelijk vonden jullie het leuk om dit artikel te lezen.

Klik hier om naar het recept te gaan waarmee ik deze toffe ochtend heb gewonnen!

#ActivFood #Hüttenkwark #Danone #ArieBoomsma #Vondelgym #Fitness #Ontbijt #Event #Food #Winactie #Amsterdam #Breakfast #Kwark #Fruit

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven