• ActivFood

DE GROTE PAASEI TEST!


Voor wie mij een beetje kent weet dat ik echt alles lekker vindt met chocolade. Geef mij een reep en ik zou hem zo in mijn eentje kunnen opeten. Dit doen we natuurlijk niet want dat is niet heel bevordelijk voor het figuur, maar ik zou het wel kunnen! Laatst liep ik langs de Jamin en ze hadden daar mega veel verschillende paaseitjes. Nu leek het mij leuk om de meest bijzondere paaseitjes uit te proberen. Dus hierbij de grote Jamin paasei test!


Appeltaart: Dit smaakt gewoon echt naar appeltaart. Je proeft heel goed de kaneel. Goed begin van de test.

Cookie Dough: wow deze smaakt gewoon echt naar cookie dough! I LOVE IT!

Banana Split: hij smaakt wel echt naar banaan, maar ik ben geen fan. Wel lust ik gewoon een banaan, maar dingen met de smaak banaan vind ik vaak niet echt lekker. Gek he?!

Cookies & Cream: oké deze is ook echt heel lekker! Super leuk dat er ook kleine stukjes cookie in zit. Die crunch maakt het echt lekker.

Marsepein: dit eitje is echt gevuld met marsepein. Super lekker! Ook marsepein is één van mijn lievelings. De combinatie met pure chocolade is erg lekker.

Knettersuiker: super leuk, de vulling van dit eitje is helemaal blauw. Ik was bang dat het knetteren een beetje tegen zou vallen. Maaaaar echt niet!! Knettert echt goed, weer een punt!

Pistache: het eitje smaakt zeker goed naar pistache, maar de vulling is super vloeibaar wat ik echt niet zo lekker vind.

Piña Colada: dit smaakt best wel goed! Wel proef je de ananas het meest. Ik had het wel lekker gevonden als je iets meer kokos had geproefd. Maar ik vind hem zeker wel lekker.

Tussenstand

Tot nu toe ben ik eigenlijk wel positief verrast! Op de Banana Split en de Pistache na vind ik ze allemaal erg lekker. Ik had verwacht dat ze veel minder zouden smaken naar wat ze moeten smaken. Maar ze hebben de smaken goed weten te stoppen in zo een klein eitje. Hopelijk blijft het tweede deel van de Jamin Paasei test net zo goed. We gaan door!


Strawberry Cheesecake: JAMMER!! Het tweede deel van de test begint niet zo goed. Deze is namelijk echt niet lekker. Mega zoet en smaakt heel chemisch.

Dame Blanche: deze is natuurlijk niet heel moeilijk om te maken. Want een dame blanche is gewoon vanille ijs met chocoladesaus. Dit eitje had dan ook een witte binnenkant want naar vanille smaak en de buitenkant was melkchocolade. Lekker, maar niet heel bijzonder.

Stroopwafel: jaaaa lekker veel karamel in de binnenkant! Ik weet niet of het lag aan het feit dat ik al 10 paaseitjes op had, maar ergens proefde ik ook een koffiesmaak. Maar over het algemeen zeker een lekker eitje.

Suikerspin: super leuk, ook deze proefde echt naar suikerspin. Ik had verwacht dat deze juist mega zoet en chemisch zou zijn. Maar dat viel erg mee.

Brownie: smaakt niet heel erg naar brownie. Had het wel erg leuk gevonden als er echt stukjes brownie in hadden gezeten.

IJsje discodip: super leuk dat er echt allemaal gekleurde discodip in zit. De smaak vind ik ook erg lekker.

Eindoordeel

Ik ben eigenlijk wel positief verrast over de paaseitjes. De meeste eitjes smaken echt naar wat er wordt beloofd. De verliezer van deze test is toch echt de Strawberry Cheesecake. Deze vond ik echt niet lekker. Maar de grote winnaar van de Jamin Paasei test is toch wel........COOKIES & CREAM!! Ik vond de stukjes cookie erin heel erg lekker. Dat zijn toch wel mijn favoriete eitjes, die met crunch erin. En op een gedeelde tweede plek zijn geëindigd, MARSEPEIN & KNETTERSUIKER. Ik zou zeker eens een kijkje bij de Jamin nemen welke smaken ze nog meer hebben. Het zijn er namelijk echt veel. En voor je het weet is pasen alweer voorbij!

#ActivFood #Paasei #Pasen #Test #Jamin #Chocolade #Food #Blog #Foodblog #Testpanel #Loveit

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven