ActivFood catering Langedijk

BESTELLING EN BEZORGING

 

De ActivFood broodjesservice is geopend van maandag t/m vrijdag van 7:00 uur tot 16:00 uur. 

 

Voor afwijkende dagen en/of tijden kunt u contact opnemen via info@activfood.nl of telefonisch via 06-14034952 

 

Bestellingen van belegde broodjes dienen voor 16:00 uur bij ons binnen te zijn voor de daarop te leveren dag. Om de kwaliteit van onze broodjes te waarborgen nemen wij geen bestellingen meer aan op de dag zelf. Bestellingen worden geleverd tussen 11:00 uur en 13:30 uur, op het door u gekozen tijdstip. Wij doen altijd ons best om de bestelling te leveren op het door u gekozen tijdstip. Toch houden wij ons voor dat dit maximaal 15 minuten kan afwijken.

 

Ons leveringsgebied is Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk, Oudkarspel, Sint Pancras, Dirkshorn, Warmenhuizen, Tuitjenhorn en Heerhugowaard. Voor leveringen buiten ons leveringsgebied, kunt u contact met ons opnemen via info@activfood.nl of telefonisch via 06-14034952

 

Annulering van reeds geplaatste bestellingen kan tot uiterlijk 16:00 uur voor de dag van levering. Een bestelling wijzigen kan tot uiterlijk 09:00 uur op de dag van levering. Annulering of wijziging van een bestelling kan uitsluitend per mail worden doorgegeven. Dit om fouten te voorkomen.

 

Betaling en kosten

 

Wij rekenen geen bezorgkosten, mits een bestelling minimaal € 20,- bedraagt. Voor bestellingen onder de € 20,- hanteren wij € 3,95 bezorgkosten.  

 

Betalingen kunnen worden gedaan op factuur, of contant bij levering. Bij betaling op factuur dient duidelijk aangegeven te worden welke tenaamstelling en indien van toepassing welke kostenplaats op de factuur moet komen te staan. Indien dit niet wordt vermeld, hanteren wij de algemene bedrijfs/persoonsgegevens zoals zichtbaar op de bestelling. 

 

ActivFood rekent geen administratiekosten. Maar mocht een factuur na opmaken en verzending aangepast moeten worden, houden wij ons het recht voor € 2,95 administratiekosten per (aan te passen of nieuw op te maken) factuur in rekening te brengen. 

 

De betalingstermijn bedraagt 2 weken na factuurdatum. Bij overschrijding van de betalingstermijn volgt een herinnering.