OVER MIJ

Hé, wat leuk dat je meer over mij en ActivFood te weten wilt komen!

Mijn naam is Mandy Porsius, oprichtster van ActivFood en helemaal gek op alles wat met eten te maken heeft. Laat ik snel wat meer vertellen over ActivFood!

Ik kwam op een punt in mijn leven dat ik even niet precies wist welke kant ik op wilde. Wat ik dan doe als het eventjes wat minder gaat? Je raadt het misschien al, maar dat is koken, bakken, kookboeken lezen, chocolade eten en sporten. Al deze dingen maken mij echt gelukkig. 

 

Heel wat gesprekken verder met alle lieve mensen om mij heen, viel het kwartje. Ik begin mijn eigen catering bedrijf! Hier kan ik alles instoppen waar ik gelukkig van word.

ActivFood Over Mij

De voorliefde voor eten en alles wat daar mee te maken heeft, komt niet helemaal uit het niets. 

Mijn ouders hebben altijd een eigen restaurant gehad waar ik als klein meisje al vaak in de keuken te vinden was. 

Het stukje 'food'in ActivFood is denk ik wel duidelijk, maar vanwaar het stukje 'activ(e)'? Nou zoals ik hier links al aangaf maakt sporten mij ook heel gelukkig.

 

Met een opleiding tot gymdocent op zak, een partner met een eigen sportschool en altijd zelf veel gesport te hebben, is ook het stukje activ(e) denk ik wel duidelijk. Zo, je hebt mij en ActivFood nu iets beter leren kennen. Wie weet zien we elkaar snel!